Liperin nuoret naiset viestihopeaa Suomi cupin I osakilpailussa

11.11.2013

Liperin Hiihtoseuran Jenni Tolonen, Kati Roivas ja Krista Niiranen nousujohteisella hiihdolla Vuokatti Ski Team Kainuun jälkeen viestihopealle.

Jo lauantain sprintti antoi odottaa Liperin joukkueelta hyvää viestitulosta.  Krista Niiranen sijoittui sprintissä yhdeksänneksi ja Kati Roivas oli 15.

Naisten viestissä Jenni toi vaihdon kuudentena. Toisen osuuden hiihtäjä Kati nosti joukkueensa neljännelle sijalle. Ankkurina hiihtänyt Krista nosti - Suomen kärkihiihtäjien joukossa - kolmanneksi parhaalla osuusajallaan Liperin Hiihtoseuran  hopealle!

Piirimme on kärsinyt mieshiihtäjien seuravaihdoista ja piiri on menettänyt kärkihiihtäjiään. Sprintissä piirin miehistä paras oli  Lasse Pörsti sijalla 55.