Hiihtoliiton uutiskirje 15.10.2019

15.10.2019

Tietoa myös ilmaisista seurawebinaareista. Kannattaa osallistua

Seurawebinaarit on tarkoitettu kaikille Hiihtoliiton seuroille. Webinaareja järjestetään kauden aikana neljä. Jokaisella kerralla keskustellaan hyödyllisistä ja ajankohtaisista asioista, kuten seuratuen hakemisesta, ohjaajien ja talkoolaisten rekrytoinnista, seurasta työnantajana ym. Webinaarit järjestetään nimensä mukaisesti verkossa ja ovat seuroille täysin maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Jokaiseen seurawebinaariin tulee ilmoittautua erikseen alla olevien linkkien kautta.

Seurawebinaari 1, ti 22.10.2019 klo 17-18:30, ilmoittautuminen

Teemana: seuratuki ja sen hakeminen, suomisport

Seurawebinaari 2, ti 3.12.2019 klo 17-18:30, ilmoittautuminen

Teemana: seuratoiminnan malli, palvelupolku ja rekrytointi

Seurawebinaari 3, ti 4.2.2010 klo 17-18:30, ilmoittautuminen

Teemana: Kehitysprosessit

Seurawebinaari 4, ti 7.4.2020 klo 17-18:30, ilmoittautuminen

Tiistaina 22.10. klo 17 - 18.30 järjestetään kaikille seuroille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa annetaan vinkkejä seuratuen hakuun sekä keskustellaan muista ajankohtaisista asioista.

Tilaisuus järjestetään verkossa Zoom-palvelimella, jota varten tarvitaan vain sähköposti, tietokone/puhelin ja nettiyhteys. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan sähköpostiosoite ja paluuviestinä tulee linkki, jota klikkaamalla pääsee tilaisuuteen mukaan - helppoa ja paikasta riippumatonta!

Seuratuen hakuaika on vuosittain marras-joulukuussa. Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratukea voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset.

Mikäli seuranne aikoo hakea seuratukea ensi kaudelle, kannattaa osallistua tähän tilaisuuteen. Mikäli seuranne ei vielä tiedä, aikooko se hakea seuratukea, kannattaa osallistua tilaisuuteen ja kuulla, mistä on kyse.

Ilmoittautuminen onnistuu tästä linkistä 18.10. klo 20 mennessä.

Seurawebinaareja järjestetään kauden 2019-2020 aikana neljä kertaa (loka-, joulu-, helmi- ja huhtikuussa). Jokaisella tapaamisella käydään läpi seuratoiminnan kehittämisen ajankohtaisuuksia - rennosti keskustellen ja kuunnellen.