Hiihtoliiton seuratiedote 5.11.2020

6.11.2019

 

 
 

Hiihtoliiton uutiskirje

   
 

Tämä on Hiihtoliiton tiedote ajankohtaisista asioista jäsenseuroille ja -piireille sekä lumilajien asioista kiinnostuneille. Välitättehän tiedotteen eteenpäin seurassanne. Uutiskirjeiden postituslistalle voi liittyä täällä. Mikäli seuranne tai piirinne yhteyshenkilö on vaihtunut tai ette halua enää vastaanottaa tiedotteita, ilmoitattehan siitä sähköpostitse: hiihtoliitto@hiihtoliitto.fi.

 
   

   
 

Seuratuen hakuaika on 12.11.-17.12.2019

Seuratuki eli seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratukea voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena. Seuratuen haku tapahtuu Suomisportin kautta.

Lisätietoja löytyy täältä.

 
   

   
 

Lisenssit ja FIS-koodit kuntoon ennen ilmoittautumista!

Huolehdittehan, että kilpailulisenssi ja mahdollinen FIS-koodi on lunastettu Suomisportissa ennen kuin ilmoittaudutte kilpailuihin. Tiedot maksetuista lisensseistä siirtyvät Kilmoon useamman kerran päivän aikana.

 
   

     
   

Maastohiihdon kilpailusäännöt päivitetty

Maastohiihdon kilpailusääntöihin on tehty muutamia päivityksiä kaudelle 2019-2020. Päivitetyt säännöt (päivitykset punaisella) löytyvät täältä. Kaikki viime kauden aikana kentältä tulleet sääntömuutosesitykset ja päätökset niihin on luettavissa täältä. Mm. osallistumismaksuihin, pakkasrajoihin ja viestien osallistumisoikeuteen on tullut muutoksia.

 
     

     
 

Talvi tekee tuloaan – onko hiihtokoulunne valmiina?

Tuiskun Lajikoulut on oiva tuote päivittää ja kehittää seuran hiihtokouluja innostavien ja valmiiden tuntisuunnitelmien avulla. Lajikoulujen avulla seuran on helppo saada mukaan myös uusia ohjaajia. 20 tuntisuunnitelman (kesä + talvi) paketti kustantaa seuralle 8 €/lapsi, seura saa itse hinnoitella lajikoulun perheille (sh. 120 €). 10 tuntisuunnitelman (kesä tai talvi) paketti kustantaa puolestaan 4 €/lapsi (sh. 75 €). Kouluihin voi tutustua täällä.

   
     

     
   

Lasten Lumipäivät -kiertueen ilmoittautuminen on avattu

Lasten Lumipäivät -kiertue pysähtyy tänä talvena 29 paikkakunnalla! Luvassa on mahtava ja innostava kiertue, jossa on hymy herkässä ja sukset temppuilemassa. Tsekkaa kiertuekalenteri tästä ja käy vierailulla lähimmässä tapahtumassa – ensi talvena Teidän seuranne voi olla yksi onnekkaista, joka pääsee järjestämään kiertueen omalla paikkakunnallaan. 

 
     

     
 

Hiihtoliitto mukana GoExpo Winterissä

Hiihtoliitto ja Lumilajit Liikuttavat ovat mukana Suomen suurimmilla talviurheilumessuilla GoExpo Winterissä 15.-17.11!

Osastoltamme löytyy kokemista ja tekemistä kaikenikäisille. Mäkihyppyä voi testata minimäestä. Jos hyppääminen ei innosta, löytyy myös taituruuspiste, joka on tuttu Lasten Lumipäivien kiertueelta. Toki Tuiskukin on menossa mukana ja tervehtii innoissaan perheen pienimpiä. Lue lisää täältä.

Nähdään messuilla!

   
     

     
   

Ruka Nordic on pian täällä!

Pohjoismaisten hiihtolajien kansainvälinen kausi alkaa jälleen Rukan lumilta! Viikonlopun aikana nähdään kaiken kaikkiaan 11 kovatasoista maailmancupin osakilpailua, mikä on enemmän kuin missään muussa tapahtumassa tänä vuonna!

Rukalla näet niin maastohiihdon, mäkihypyn kuin yhdistetyn tähdet yhden viikonlopun aikana! Mahtavan urheilutarjonnan lisäksi Ruka Nordicista löytyy oheistapahtumia sekä perheen pienimmille että aikuisille.

Osta nyt liput Ruka Nordiciin Ticketmasterin lippukaupasta tai hanki VIP-liput Starsquadin sivuilta!

Ohjelman ja lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta rukanordic.com. Seuraa Ruka Nordicia myös FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

 
     

     
 

Voita uskomaton matka Ruka Nordiciin kisojen parhaille paikoille!

Kenen Suomen maajoukkueurheilijan kanssa ottaisitte ystäväsi kanssa selfien Ruka Nordicissa? Kommentoi vastauksesi Ruka Nordicin Facebookissa ja olet mukana mahtavan palkinnon arvonnassa!

Palkinto sisältää sinulle ja ystävällesi Europcarin auton käyttöönne, St1:n bensat tankkiinHalti World -vaatepaketitmajoituksen Rukan ytimessä Scandic RukahovissaVIP-liput Ruka Nordiciin sekä mahdollisuuden seurata maailmancupin kilpailuja juuri teitä varten tehdyiltä parhailta paikoilta – ja voitte myös päästä tapaamaan toiveidenne urheilijan! Lisäksi voittaja saa viikonlopun ruuat Atrialta sekä 500 euron lahjakortin Modeolle!

Osallistu ja voita!

Arvonnan säännöt ja palkinto

   
     

   
 

Tason 1 valmentajakoulutus Tampereella 8.-9.2.2020

Lue lisää koulutuksesta täältä tai ilmoittaudu suoraan mukaan tästä.

 
   

   
 

Kiitos hakemuksista Hiihtoliiton työryhmiin

Hiihtoliiton (maastohiihdon) työryhmiin haettiin aiemmin syksyllä naisjäseniä piirien kautta. Johtokunnan suositus on, että noin kolmannes työryhmien jäsenistä olisi toisen sukupuolen edustajia.

Nykyisten työryhmien kokoonpanot löytyvät täältä. Hakemuksia on tullut riittävästi ja työryhmiä tullaan täydentämään marraskuun aikana. Kiitos piireille ja hakijoille aktiivisuudesta!